Kartoffelfrikadeller

Opskrift til 4 personer:

500 g bagekartofler

½ løg (50 g) + ½ løg til salaten (50 g)

2 spsk. Beauvais Engelsk Sauce

1 tsk. timian (gerne frisk)

2 æg

30 g mel

2 spsk. olivenolie til stegning

150 g bacon

1 romainesalat (500 g)

125 g radiser

1 dl rygeostsalat (½ dl rygeost + ½ dl cremefraiche 18%, smag til med salt og peber.)

1 dl Beauvais Agurkerelish

25 g hindbær

friske krydderurter (dild)

salt og peber

Riv kartofler og pres saften fra. Riv løg og bland det sammen med kartofler, Beauvais Engelsk Sauce og timian i en skål.

Slå æggene ud heri og rør mel, 1 tsk. salt og ½ tsk. peber i blandingen.

Opvarm en pande med olivenolie. Form og steg frikadellerne gyldenbrune på begge sider. Afkøl dem let.

Steg bacon sprødt og læg på fedtsugende papir.

Bland romainesalat, radiser i skiver, løgringe, rygeostsalat sammen. Læg salaten i et fad og pynt med, lune kartoffelfrikadeller, Beauvais Agurkerelish, sprødt bacon, hindbær og friske krydderurter.

Tip: Prøv også Glyngøre Benfri Sild i opskriften.

Beauvais AGURKE RELISH

#