Øl-ben

Opskrift til 4 personer:

8 revelsben i skiver uden svær og ben (ca. 700 g)

½ l hønsebouillon

½ porter (eller anden mørk øl)

1 grofthakket løg (100 g)

krydderi til kogning (5 peberkorn, 2 laurbærblade, 1 tsk. timian og 1 spsk. salt)

Marinade

½ dl. Beauvais Tomatketchup

2 spsk. Beauvais Engelsk sauce

2 spsk. Bähncke Taffelsennep

4 spsk. Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade

500 g coleslaw

friske krydderurter

Læg revelsbenene i en gryde og tilsæt bouillon, porter, løg, peberkorn, laurbærblad, timian og salt.
Lad det koge under låg i ca. 1 time til benene er godt møre.
Afkøl dem i lagen til næste dag (eller i køleskabet)

Rør Beauvais Tomatketchup, Beauvais Engelsk sauce, Bähncke Taffelsennep, og Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade sammen til en marinade.

Pensl marianden på revelsbenene og grill/steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 15-20 min.

Server øl-ben med coleslaw og friske krydderurter.

Tip: Gem kogelagen til senere og tilsæt blot fløde. Server saucen til koteletter eller til mørbrad.

BÄHNCE TAFFEL SENNEP

http://bahncke.dk.nt21.unoeuro-server.com/produkter/sennep/baehncke-taffel-sennep/