3 Sliders (mini burgere)

Opskrift til 4 personer:


Texas smokey slider med coleslaw, oksekød, bacon, cheddar og agurkesalat

  • 4 skiver bacon
  • 200 g hakket oksekød
  • 4 skiver cheddar (80 g)
  • 4 sliderboller
  • 4 spsk. coleslaw (200 g)
  • 4 spsk. Beauvais Texas Smokey Hickory
  • ½ rødløg (50 g)
  • 50 g Beauvais agurkesalat (drænet vægt)

Steg bacon sprødt på grill.

Form hakket oksekød til bøffer og krydr dem med salt og peber.

Grill bøfferne i ca. 2 min. på hver side ved høj varme. Læg en skive cheddar oven på bøffen når den vendes.

Halver sliderboller og rist dem 1 min. ved høj varme på grillen.

Anret sliderbolle med coleslaw, grillet bøf med cheddar, Beauvais Texas Smokey Hickory, bacon, rødløg og Beauvais Agurkesalat.

Asiatisk slider med sesammayo, bønnespirer, grillet kylling, forårsløg og koriander

  • 1 dl Bähncke Salatmayonnaise
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 1 tsk. fiskesauce (kan undlades)
  • 2 kyllingebrystfileter (300 g)
  • 2 tsk. karry (eller gul karrypasta)
  • 4 sliderboller
  • 4 spsk. Beauvais Chili Ketchup
  • 75 g bønnespirer
  • 2 forårsløg (25 g)
  • 1 lime
  • koriander
  • soja og peber

Rist sesamfrø på en tør pande og bland dem med Bähncke Salatmayonnaise, 1 tsk. karry og fiskesauce. Smag til med soja og peber.

Vend kyllingebrystfileter i 1 tsk. karry.

Grill kyllingebrystfileter ved medium varme i ca. 10 min. på hver side. Skær dem i skiver.

Halver sliderboller og rist dem 1 min. ved høj varme på grillen.

Anret sliderbolle med sesammayonnaise, kyllingeskiver, Beauvais Chili Ketchup

bønnespirer, hakkede forårsløg, limebåde og koriander.

Tip: Prøv også med Beauvais Agurkerelish

Børnevenlig slider med mayonnaise, frikadellespyd, tomat, agurk og ristede løg

  • 8 træspyd
  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 1 løg (150 g)
  • 1 æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 4 sliderboller
  • 4 spsk. Bähncke Salatmayonnaise
  • 4 skiver agurk
  • 4 skiver tomat
  • salt og peber
  • 4 spsk. Bähncke ristede løg (kan undlades)

Rør først hakket kalv og flæsk med 1 spsk. salt, kom derefter finthakket løg, æg, hvedemel og frisk kværnet peber i.

Rør farsen godt sammen. Form små frikadeller og kom dem på træspyd.

Grill frikadellerne ved høj varme i ca. 5 min. (roter dem.)

Halver sliderboller og rist dem 1 min. ved høj varme på grillen.

Anret sliderboller med Bähncke Mayonnaise, frikadellespyd, agurkeskiver, tomatskiver og Bähncke Ristet Løg.

#