4 Tapas eller som tilbehør til grillet kød eller fisk.

Grillede majskolber med rørt kryddersmør

  • 4 majskolber
  • 100 g smør
  • 1 tsk. Bähncke Dijonsennep
  • 2 spsk. hakkede krydderurter
  • ½ rød chili

Grill majskolber med skræl på i ca. 25 min. ved medium varme.

Rør smør, Bähncke Dijonsennep, hakkede krydderurter og finthakket rød chili sammen. Afkøl kryddersmør let.

Server grillede majskolber med rørt kryddersmør.

Fyldte svampe med rød salsa, krydderurter og hvidløgsdressing

  • 1 skalotteløg (20 g)
  • ¼ rød peber (35 g)
  • 4 spsk. Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle
  • 4 portobellosvampe (320 g)
  • 2 spsk. Beauvais Hvidløgsdressing
  • friske krydderurter

Hak skalotteløg og rød peber i fine tern. Rør dem med Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle til en rød salsa.

Fjern stokken på portobellosvampen og fyld rød salsa i.

Grill svampene i ca. 15 min. ved medium varme.

Server grillede svampe med Beauvais Hvidløgsdressing og hakkede krydderurter.

Grillet fyldt kartoffel med ærter, feta, forårsløg, bearnaise og krydderurter

  • 4 bagekartofler (800 g)
  • 200 g ærter
  • 100 g feta
  • 2 forårsløg (40 g)
  • 4 spsk. Bähncke Bearnaise Sauce
  • friske krydderurter

Grill bagekartoffel ved medium varme i ca. 45 min. (Vend den efter 20 min.)

Lav et snit i kartoflen og fyld den med ærter, smuldret fetaost, hakkede forårsløg, Bähncke Bearnaise Sauce og friske krydderurter.

Grillet aubergine med hvidløgsdressing og granatæbler

  • 1 aubergine
  • ½ dl olivenolie
  • 4 spsk. Beauvais Hvidløgsdressing
  • 1 granatæble, kerner derfra
  • salt og peber

Snit aubergine i skiver og pens dem med olivenolie. Drys salt og peber på.

Grill aubergineskiver på høj varme i ca. 3 min. på hver side. Pensl dem med olivenolie ind imellem.

Server grillede aubergineskiver med Beauvais Hvidløgsdressing og granatæblekerner. #