Gratinerede nachos med grillet kylling, guacamole, Texas Smokey Hickory, agurkerelish og purløg

Opskrift til 4 personer:

  • 2 dl Beauvais Cremefraiche Dressing
  • 2 avokado
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g kyllingebrystfileter
  • 1 spsk. tørret rosmarin
  • 400 g nachos
  • 75 g revet cheddar
  • 1 rødløg (100 g)
  • 1 dl Beauvais Texas Smokey Hickory
  • 1 dl Beauvais Agurkerelish
  • purløg
  • salt og peber

Blend avokado og hvidløg til guacamole i en blender sammen med 1 dl Beauvais Cremefraiche Dressing. Smag til med salt og peber.

Krydr kyllingebrystfileter med salt, peber og rosmarin. Grill kyllingebrystfileter i ca. 10 på hver side ved høj varme.

Hæld nachos op i et ildfast fad og skær kylling i mundrette stykker.

Fordel kyllingestykker og revet ost udover nachos. Gratiner nachos i lukket grill i ca. 3 min. ved høj varme.

Server gratinerede nachos med grillet kylling, ringe af rødløg, guacamole, Beauvais Cremefraiche Dressing, Beauvais Texas Smokey Hickory, Beauvais Agurkerelish og hakket purløg.

Tip: Erstat nachos af grillede peberfrugter, eller grillede squash i skiver