Grillede limemarinerede rejer

Opskrift til 4 personer:

  • Grillede limemarinerede rejer:
  • 12 store rejer
  • 2 økologiske lime, saft og skal
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ -1 dl koriander
  • 1/2 tsk chiliflager
  • salt og peber
  • 12 træspyd
  •  
  • Dressing:
  • 1/2 dl Beauvais Tomat Ketchup
  • 1 dl K-Salat Mayonnaise
  • 1 lille skalotteløg
  • 5 dråber tabasco
  • cayennepeber 
  • paprika
  • salt og peber

Pil rejerne og lad evt. halen sidde på. Riv limeskallen og pres saften i en skål. Tilsæt olivenolie, hakkede koriander, chiliflager, salt og peber. Kom rejerne i en frysepose og hæld marinaden ved. Lad rejerne marinere i køleskabet i et par timer. Læg 12 træspyd i vand i ½ -1 time.

Rør dressingen af Beauvais Tomat Ketchup, K-Salat Mayonnaise, revet skalotteløg og smag til med tabasco, cayennepeber, paprika, salt og peber.

Sæt rejerne på spyd og grill dem i ca. 2 minutter på hver side. Drys rejerne med salt og server den lækre dressing til.

K-Salat Mayonaise

#