Grillet broccoli med bacon, pinjekerner, parmesan, rødbeder i tern, rosa peber dressing og friske krydderurter

Opskrift til 4 personer:

  • 1 broccoli (450 g) 
  • 30 g pinjekerner
  • 100 g bacon 
  • 75 g parmesanost
  • 3 spsk. Beauvais Rødbeder i Tern
  • 1 dl Beauvais Rosa Peber Dressing
  • ½ citron, saft herfra
  • friske krydderurter 
  • salt og peber

Skær broccoli i buketter og del dem på midten. Grill broccoli ved høj varme i ca. 3 min. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande og steg bacon sprødt.

Server grillet broccoli med ristede pinjekerner, sprødt bacon, spåner af parmesanost, Beauvais Rødbeder i Tern, Beauvais Rosa Peber Dressing, citronsaft, salt, peber og friske krydderurter.

Tip: Prøv også grillede rødløg til denne ret. 

#