Grillet tyndbundet pizza med lufttørret skinke, rucola og rosa peber dressing

Opskrift til 4 personer:

  • 4 pizzabunde (eller tortilla, madpandekager, etc.)
  • 2 dl Beauvais Tomatpure
  • 2 friske mozzarella (250 g drænet vægt)
  • 8 skiver lufttørret skinke (parmaskinke, prosciutto eller serrano)
  • 25 g rucola
  • 1 dl rosa peber dressing
  • 2 spsk. tørret oregano
  • friskkværnet peber

Fordel Beauvais Tomatpure og mozzarella på pizzabund. Grill pizza ved høj varme i ca. 5 min., eller til osten er helt smeltet.

Kom lufttørret skinke, rucola, Beauvais Rosa Peber Dressing, tørret oregano og friskkværnet peber på ved servering.

Morgenmadspizza på grill: Udskift rucola med spinat og spejl et æg ovenpå pizzaen.

#