Grillpølser med hjemmelavet kartoffelsalat

Opskrift til 4 personer:

  • 8 gode grillpølser
  • 750 g små kogte kartofler
  • ½ løg (revet)
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 dl K-Salat Mayonnaise
  • 1 tsk Bähncke Taffel Sennep
  • ½ tsk karry
  • 1 drys frisk purløg (klippet)
  • salt og peber
  • 1 tomat

Rens kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min. Hæld vandet fra og lad dem køle af. Bland alle ingredienser bortset fra tomatskiverne og lidt af purløget. Vend kartoflerne i dressingen og pynt med tomatskiver og purløg. Sæt kartoffelsalaten på køl i mindst 30 min. før servering. 

Server kartoffelsalaten til de grillede pølser med Beauvais tomat ketchup, Bähncke Taffel sennep og Bähncke Ristede Løg.

Tip: Skal det gå hurtigt så server pølserne med én af K-Salats færdige kartoffelsalater, f.eks. Kartoffelsalat med creme fraiche.

Beauvais Tomat Ketchup

#