Grillspyd med tun, sesamfrø, wasabimayo og syrlig edamame salat

Opskrift til 4 personer:

  • 4 træspyd
  • 200 g tunsteak (eller laks, kammuslinger, torsk, pighvar, etc.)
  • 4 spsk. Bähncke Sød Fransk Sennep
  • 2 dl sesamfrø (120 g)
  • 1 dl Bähncke Salatmayonnaise
  • 2 spsk. wasabi (eller revet peberrod)
  • 1 spsk. soya
  • 1 lime, saft herfra
  • 200 g edamamebønner
  • 1 spsk. saltflager
  • 1 citron
  • friske koriander

Skær stykker af tun og træk dem på et træspyd. Rul tun i Bähncke Sød Fransk Sennep og derefter i sesamfrø.

Grill tun ved høj varme i ca. 2-3 min. på hver side.

Bland Bähncke Salatmayonnaise med wasabi, soya og limesaft.

Overhæld de dybfrosne edamamebønner med kogende vand. Lad dem stå i ca. 5 min. og hæld vandet fra. Drys med saltflager og dryp med citronsaft. Bælg edamame bønnerne inden de spises.

Server grillet tunspyd med wasabimayonnaise, edamamebønner, citronbåde og hakkede koriander.

Tip: Stil træspyd i et glas vand et par timer før, så håndtaget ikke brænder når der grilles

#