Klassisk burger

Opskrift til 4 personer:

  • 1 løg
  • 600 g hakket oksekød
  • 1 bdt forårsløg
  • 4 skiver chedar ost
  • 2 dl Bähncke Burger Dressing
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • salt
  • peber
  • 4 burgerboller
  • Bähncke Sennep
  • Beauvais Tomat Ketchup
  • 1 rødløg
  • 50 g sprøde salatblade
  • 3 tomater
  • Beauvais Agurkesalat

Form hakket oksekød til fire bøffer og tilsæt fint hakket løg, salt og peber. Steg dem på grillen eller på panden i ca. 5 minutter på hver side, alt efter hvor tykke de er, og hvor rødt du ønsker kødet. Læg derefter en skive ost på hver bøf.

Rens forårsløgene, halver dem på langs og skær dem i tynde skiver. Vend forårsløg med Bähncke Burger Dressing og creme fraiche og smag til med salt og peber. Rist burgerbollerne og smør dem med hjemmerørt burgerdressing, Bächnke Sennep og Beauvais Tomat Ketchup. Kom burgeren på bollen og anret med løgringe, salat, tomater i skiver og Beauvais Agurkesalat. Server med pomfritter, Beauvais Tomat Ketchup og resten af burgerdressingen.

Det nemme tip: Du kan også vælge at smøre bollen med Bähncke Salatmayonnaise

Beauvais Tomat Ketchup

#