Pølser med frisk peberrodssalat

Opskrift til 4 personer:

  • 200 g grønne bønner
  • 1 pk sukkerærter
  • 1 pk slikærter
  • 1 dl fromage frais
  • 1 spsk Bähncke Sennep f.eks. sød, stærk eller Arffmann
  • 1 spsk revet peberrod
  • 1 håndfuld persille
  • salt og peber
  • 1 citron
  • 3 forårsløg
  • 1 æble
  • 8 gode grillpølser
  • Beauvais Tomat Ketchup

Nip enderne af bønnerne og giv dem et opkog i kogende vand i ca. 5 minutter. Tilsæt sukker- og slikærterne i det kogende vand i det sidste minut. Hæld vandet fra og afkøl bønner og ærter under iskoldt vand. Lad dem afdryppe på et rent viskestykke. 


Rør fromage frais med Bähncke Sennep, frisk revet peberrod, hakket persille, salt og Peber. Smag dressingen til med citronsaft. Rens forårsløgene og skær dem i skiver. Skyl æblet og skær det i stænger. Skær ærterne i strimler og vend dem med resten af grøntsagerne i dressingen. Server salaten til grillede pølser med Beauvais Tomat Ketchup og Bähncke Sennep.

Bähncke Taffel

#