Spicy grill frikadeller med smagfuld karry kartoffelsalat, friske krydderurter og agurkesalat

Opskrift til 4 personer:

  • 500 g hakket kalv og flæsk
  • 3 spsk. Beauvais Tomatketchup Chili
  • 2 løg (200 g) (150 g til frikadeller, 50 g til kartoffelsalat)
  • 3 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 spsk. persille
  • 650 g kartofler (nye danske)
  • 1 dl K Mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 2 spsk. Bähncke Dijonsennep
  • 1 tsk. karry
  • 2 spsk. kapers
  • 2 Beauvais Drueagurker (20 g)
  • ½ grøn peber (100 g)
  • 8 cherrytomater
  • friske krydderurter
  • 150 g Beauvais Agurkesalat (drænet vægt)
  • salt og peber

Rør først hakket kalv og flæsk med 1 spsk. salt, derefter kommes Beauvais Chili Ketchup, 1 finthakket løg, presset hvidløg, æg, hvedemel, hakket persille og frisk kværnet peber i. Rør farsen godt sammen. (køl gerne farsen af 1 time inden den skal grilles) Grill frikadellerne ved høj varme i ca. 5 min. på hver side.

Kog kartofler i letsaltet vand i ca. 20 min. Køl kartoflerne af.

Bland K Mayonnaise, cremefraiche og Bähncke Dijonsennep sammen med karry, revet løg, kapers, hakkede drueagurker, hakket grøn peber, halve cherrytomater og friske krydderurter. Smag til med salt og peber.

Server grillede spicy frikadeller med kartoffelsalat og Beauvais Agurkesalat.

Tip 1: Kom hakkede jalapenos i farsen for at gøre den mere spicy.

Tip 2: Træk frikadellerne på træspyd

Tip 3: Spar tid Brug K Dressing til kartoffelsalaten.

#