French Coleslaw med ketchupmarinerede spareribs

Opskrift til 4 personer:

  • Spareribs:
  • ½ dl Bähncke Karry Ketchup
  • ½ dl Beauvais Tomat Ketchup
  • 1,4 kg spareribs (færdigtilberedte)
  •  
  • French Coleslaw:
  • 4 gulerødder
  • 1/2 hvidkål/spidskål
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • ½ dl Bähncke Frenchdog Dressing
  • ½ dl K-Salat Mayonnaise
  • salt og peber
  • ½ dl hakket persille
  • valnøddekerner

Rør Bähncke Karry Ketchup og Beauvais Tomat Ketchup sammen. Læg spareribs i et ovnfast fad, smør dem med ketchupblandingen og steg dem i ovnen efter anvisning på pakken.

Skræl gulerødderne og riv dem groft evt. med et juliennejern. Skær kålen i tynde strimler. Rør sukkeret med citronsaft og hvidvinseddike og tilsæt Bähncke Frenchdog Dressing og K-Salat Mayonnaise. Smag dressingen til med salt og peber og vend den med kål, gulerødder, hakket persille og valnødder.

Beauvais Tomat Ketchup

#