Biksemad

Opskrift til 4 personer:

  • 2-3 løg
  • 400 g stegt okse- eller svinekød
  • 1 kg kogte kartofler (pillede og skåret i små terninger)
  • 1 spsk olie eller smør
  • 2 spsk soja
  • 2 spsk Beauvais Engelsk Sauce
  • salt og peber
  •  
  • 4 æg
  • Beauvais rødbeder i skiver eller tern
  • Bähncke Bearnaise
  • Beauvais Ketchup
  • Rugbrød

Skær løgene i tern og steg dem sprøde i fedtstoffet. Skær kartofler og kød i små terninger og steg det på panden ved svag varme. Kom sojasovs og Beauvais Engelsk Sauce. Krydr med salt og peber. Vend rundt, så blandingen ikke bliver for tør.

Spis biksemaden med spejlæg, Beauvais Rødbeder i Tern, og rugbrød. Server med Bähncke Bearnaise sauce, Beauvais Ketchup og engelsk sovs, Pynt evt. med lidt purløg.

Tip: Tilføj kogte grønsagsstykker og pølser i retten. Så får du en variant der minder lidt om den svenske ret „Pytt-i-panna“. Eller prøv Beauvais Hot Chili for at få ekstra smag.

Beauvais Rødbeder

#