Fadkoteletter i karrysauce med couscoussalat, og friske krydderurter

Opskrift til 4 personer:

4 svinekoteletter

1 pose NEM Klassisk Karry Sauce (450 g)

100 g grønne bønner

125 g bacontern

10 cherrytomater

240 g couscous (eller fuldkornsris)

3 spsk. vinaigrette (eller olie eddike dressing)

friske krydderurter

Læg fadkoteletter i et ildfast fad og hæld NEM Klassisk Karry Sauce henover. Kom det i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.

Blancher bønner i letsaltet vand i ca. 5 min, og steg bacon sprødt. Læg bacon på fedtsugende papir. Tilbered couscous som anvist på pakken.

Bland en salat af grønne bønner, bacontern, halve cherrytomater og couscous.

Vend salaten i vinaigrette og hakkede friske krydderurter.

Server fadkoteletter i karrysauce med couscous salat og friske krydderurter.

NEM Klassisk Karry Sauce

#