Italiensk oksegryde med svampe, kartoffelmos og friske krydderurter

Opskrift til 4 personer:

800 g kartofler

50 g smør

1 dl mælk

200 g blandende svampe (eller champignon)

2 spsk. olivenolie

1 pk. pulled beef (eller pulled pork)

1 pose NEM Bolognese Sauce (450 g)

friske krydderurter (f.eks. persille)

salt og peber

Skræl og kog kartofler i ca. 20 min. Mos kartoflerne med en gaffel og rør dem sammen med smør og mælk med en håndmixer. Smag til med salt og peber.

Skær svampe i skiver og steg dem i olivenolie, krydr med salt og peber.

Tilsæt strimlet pulled beef og NEM Bolognese Sauce og lad det koge sammen.

Server italiensk oksegryde med kartoffelmos og friske krydderurter.

Tip: Vend finthakkede skalotteløg i kartoffelmosen.

Tip: Tilføj 1 dl rødvin til saucen.

NEM BOLOGNESE

#