Lasagne

Opskrift til 4 personer

  • 1/2 porre
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 400 g hakket kød
  • 1 ds. tomater
  • Revet muskatnød
  • Salt & peber
  • Beauvais Tomatketchup
  • 2 pakker Pastella Lasagne 5 dl Mornay sauce
  • Evt. 300 g Beauvais Rødkål
  • 150 g revet ost

Tænd ovnen på 180°. Sauter porre, hvidløg og kød i en gryde, tilsæt tomater og lad det simre. Smag til med muskatnød, salt og peber og Beauvais ketchup. Tag det af blusset. Læg lasagneplader lagvis med først kødsovs, så lasagneplader, så Mornaysauce, så plader osv. Slut af med Mornaysauce og et tykt lag reven ost. Bag lasagnen i ovnen i ca. 1/2 time ved 180° til overfladen er gylden. Server lasagnen med grøn salat og groft brød.

Tip: Pift lasagnen op ved at tilsætte Beauvais rødkål. Læg lasagneplader lagvis med først kødsovs, så lasagneplader, så Mornaysauce, så rødkål, så plader osv.

Beauvais HERREGÅRDS Rødkål

#