Wok med kylling, ris og friske krydderurter

Opskrift til 4 personer:

120 g ris

4 forårsløg (100 g)

2 gulerødder (150 g)

1 rød peber (150 g)

¼ broccoli (150 g)

450 g strimlet kyllingekød (eller andet wokegnet kød)

1 spsk. jordnøddeolie (eller alm. olie)

1 pose NEM Thai Karry Sauce (450 g)

friske krydderurter (f.eks. purløg eller koriander)

evt. soya

Kog risene som anvist på pakken.

Snit grøntsager i fine strimler og skær broccoli i små buketter.

Steg kyllingestrimler i jordnøddeolie i en wok og tilføj grøntsagerne. Steg dem med i ca. 1 min. og tilsæt derefter NEM Thai Karry Sauce og lad det koge sammen. Smag til med soya.

Server wokretten med ris og purløg.

NEM Thai karry

#