Flæskestegssandwich

Opskrift til 4 personer:

  • 800 g flæskesteg
  • Laurbærblade
  • 4 rustikke sandwichboller
  • K-Salat Mayonnaise
  • Ruccola salat
  • 2 danske æbler
  • Beauvais Rødkål
  • Beauvais Agurke Relish
  • Salt og friskkværnet peber

Gnid flæskesteget med rigeligt groft salt - sørg for at komme helt ned mellem sværene, og rids eventuelt efter hvis slagteren ikke har været grundig nok. Sæt 4-5 laurbærblade fast i mellem sværene og steg flæskestegen ved 200 grader. Sørg for at ovnen er ordentlig varm, når du sætter stegen ind. Brug et stegetermometer. Ved 62 grader er stegen rosa, ved 65 grader er den svagt rosa og ved 68-70 grader er den gennemstegt.

Flæk sandwichbollerne og smør dem med K-Salat Mayonnaise på både top og bund. Fjern kernehus i æblerne og skær dem i tynde skiver. Lun rødkålen i en lille gryde. Skær den lune flæskesteg i skiver, og læg 2 stk. i hver sandwichbolle. Drys med lidt salt, og kom derpå ruccola salat, tynde skiver æble, lun Beauvais Rødkål og Agurke Relish i. Luk bollerne sammen, og server straks.

Beauvais AGURKE RELISH & HERREGÅRDS RØDKÅL

#