3 Marinader
med Beauvais Ketchup

Louisiana Marinade
(Passer godt til kylling, svinekød og oksekød)

(ca. 3½ dl) brug ca. 1 dl til 500 g kød, kom kød og marinade i en frysepose og marinér det deri.

  • 2 dl Beauvais Ketchup Louisiana Hot Cajun Chipottle
  • 4 spsk. Bähncke Dijonsennep
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. Beauvais Engelsk Sauce (eller worchestershire sauce)
  • 1 dl citronsaft (ca. 2 citroner)
  • 1 tsk. korianderfrø
  • 2 spsk. farin

Pisk alle ingredienser sammen og marinér kød deri.

Fresh & chili Marinade(passer godt til laks, lamme- og oksekød)

(ca. 3½ dl) brug ca. 1 dl til 500 g kød, kom kød og marinade i en frysepose og marinér det deri.

  • 2 dl Beauvais Ketchup Chili
  • 1 dl frisk ananasjuice
  • 1 lime, saft herfra (ca. 4 spsk.)
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 2 spsk. rørsukker
  • 2 spsk. hakket frisk mynte

Pisk alle ingredienser sammen og marinér kød deri.

Smokey Hickory Marinade
(passer godt til svinekød og oksekød)

(ca. 3½ dl) brug ca. 1 dl til 500 g kød, kom kød og marinade i en frysepose og marinér det deri.

  • 2 dl Beauvais Ketchup Texas Smokey Hickory
  • 2 spsk. Bähncke Dijonsennep
  • 4 spsk. olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. rødvinseddike
  • 1 dl øl (eller rødvin)
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. hakket frisk rosmarin

Pisk alle ingredienser sammen og marinér kød deri.

#